Pasqyra televizive 1966-1973 është programi informativ në gjuhën shqipe prodhimi i RTB redaksia në gjuhën shqipe. Emitimi i programit filloi nga data 29 nëntor 1966 nga studio e TV Beogradit. Pregatitja dhe xhirimi i materijaleve bëheshte në Kosovë.

Realizimi TV

Redakto

Nevruz Manxhuka

Skenari

Redakto

Producent

Redakto

Cinematography

Redakto

Kamera and Elektrika

Redakto

Të tjerë

Redakto

Produksioni

Redakto
  • Radiotelevizija Beograd
  • Televizija Beograd (Albanian Program)

Distributors

Redakto
  • Radiotelevizija Beograd