Carole Penny Marshall lindi më 1943. Është një aktore dhe komediane amerikane.

Penny Marshall
U lind në
Penny Marshall

1943
TitulliMarshall, 1988

Ky artikull në lidhje me një aktor është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.