Petrela

fshat të Shqipëri
(Përcjellë nga Petrelë)

Petrela është një fshatkomunën Petrelërrethin e TiranësShqipërisë.

Petrela
Fshati Petrelë dhe kështjella e Petrelës

Shih edhe Redakto