PHARMAKON është film shqiptar i vitit 2012, me regji dhe skenar të Joni Shanaj dhe drejtor fotografie Ji Hwan Park, Ram Shani


PërmbajtjaRedakto

Filmi tregon historinë e dashurisë midis Brankos, një farmacist i ri dhe Sarës, një studente mjekësie. Një histori dashurie kjo jo e përkrzer e mbushur me dzshime dhe pasiguri. Flitet për një gjenratë të re që e ka të pamundur shkëputjen nga ndikimi i një shoqërie të korruptuar. Branko përpiqet që gjatë marëdhënies së tij të lërë pas një të shkuar të vështirë por gradualisht ai zbulon një botë të ngatarruar e të mistershme.[1]


InterpretojnëRedakto

Klevis Bega

Olta Gixhari

Niko Kanxheri

Vasil Goda


ReferimeRedakto

  1. ^ Publikim nga Qëndra Kombëtare e Filmit (2006-2010), fq.44