Plazhi i Vlorës është një plazh në qytetin e Vlorës. Plazhi shtrihet në jug-perëndim të qytetit. Plazhi është pjesërisht ranor, në pjesën e tij më veriore dhe pjesërisht shkëmbor apo zallor, në pjesën e tij jugore ku laget nga Deti Jon.

ReferimetRedakto


Shiko edheRedakto