Plumbi prej plasteline
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Plumbi prej plasteline
Origjinali Plumbi prej plasteline
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë
Ndriçim Xhepa
Mehdi Malkaj


Filmi Plumbi prej plasteline prodhim i vitit 1995.

Regjia: Petrit Ruka, Artan Minarolli, Skenari: Petrit Ruka, Artan Minarolli, Producent: Albafilm Studio.

Përmbajtja e filmitRedakto

Duke paraqitur komeciarlizmin në art dhe ideologji bota është përfshirë çdo ditë në vetvrasje. Një fëmijë i ekspozuar ndaj agresivitetit në masmedia dhe shoqëri ndryshon gradualisht nga një i pafajshëm në një vrasës. Filmi akuzon që jemi ne vrasësit e vërtetë prindërit dhe shoqëria.

Interpretojnë: