Duke filluar me Revolucionin Industrial, punëtoria mund të ishte një dhomë, disa dhoma ose një objekt i cili ofronte mjete ose makinerinë e nevojshme për prodhimin ose riparimin e mallrave të prodhuara. Punëtoritë ishin vendet e vetme të prodhimit deri në fillimin e industrializimit dhe zhvillimit të fabrikave të mëdha.

Një muze punëtorie me mjete dhe vegla pune.
Një punëtori hekurudhore.

Lidhje të jashtme Redakto

  Commons: Punëtoria – Album me fotografi dhe/apo video dhe materiale multimediale

Shih edhe Redakto