R.E.M. është një rok bend i formuar në Athens (Georgia, ShBA) në vitet e`80–a nga Bill Berry, kitaristi Peter Buck, basisti Mike Mills dhe këngëtari Michael Stipe.

Veprat muzikoreRedakto

Albumet
 • 1982 – Chronic Town (EP)
 • 1983 – Murmur
 • 1984 – Reckoning
 • 1985 – Fables of the Reconstruction
 • 1986 – Lifes Rich Pageant
 • 1987 – Dead Letter Office
 • 1987 – Document
 • 1988 – Green
 • 1988 – Eponymous
 • 1991 – Out of Time
 • 1991 – The Best of R.E.M.
 • 1992 – Automatic For The People
 • 1994 – Monster
 • 1994 – Singles Collected
 • 1996 – New Adventures In Hi-Fi
 • 1998 – Up
 • 1999 - Man On The Moon (Filmscore)
 • 2001 – Reveal
 • 2003 – In Time – The Best of R.E.M. 1988–2003
 • 2004 – Around The Sun
DVD
 • 1999 – Road Movie
 • 2000 – Tour Film
 • 2000 – This Film Is On
 • 2000 – Parallel
 • 2003 – The R.E.M. Collection (Tour Film/ This Film Is On/ Parallel)
 • 2003 – In View: The Best of R.E.M. 1988-2003
 • 2004 – Perfect Square

Lidhje të jashtmeRedakto

  Ky artikull në lidhje me muzikën është i cunguar. Ju mund të ndihmoni duke e përmirësuar këtë artikull.