Radio Vatikani

stacioni i radios

Radio Vatikani (Radio Vaticana, Statio Radiophonica Vaticana) është një program radiofonik ndërkombëtar i Selisë së Shenjtë, që ka për detyrë njoftimin e veprimtarive të Vatikanit, kishës katolike dhe kishave të tjera si edhe përhapjen e mësimeve katolike tek besimtarët.

HistoriaRedakto

ProgramiRedakto

Radio Vatikani në gjuhën shqipeRedakto

FinancimiRedakto

Shiko edheRedakto

Lidhje të jashtmeRedakto