Rai Isoradio është një shërbim Italian Radio këshillimore për autostrada i përkushtuar për ofrimin e raportit të trafikut të përditësuar (të njohur si Onda Verde) dhe raportet e motit të ofruara nga Aeronautica Militare, njoftime të shërbimit publik nga organizata të ndryshme qeveritare dhe publike, informacione për hekurudhat nga Ferrovie dello Stato, buletinet e lajmeve nga GR1, TG1 dhe TG3 dhe muzikë.

Rai Isoradio
Rai Isoradio - Logo 2017.svg
Launched December 23, 1989
Owned by RAI

Në bashkëpunim me Autostrade per l'Italia dhe Autostrada dei Fiori, Rai Isoradio mbulon të gjitha autostrada italiane (kryesisht në 103.3 MHz). Gjatë orëve të natës (0:30-5:30, e njohur si Isonotte), rrjeti transmeton gjithashtu muzikë të pavarur italiane pa ndalesë (ndërprerë nga informacioni i trafikut çdo 30 minuta).

Shih gjithashtuRedakto