Rinasi është një fshatKomunën NikëlRrethin e KrujësShqipërisë. Fshati ndodhet rreth 25 km larg nga Tirana. Në këtë fshat ndodhet dhe aeroporti i vetëm ndërkombëtar i Shqipërisë, Aeroporti Nënë Tereza.

Rinasi

Shiko edhe

Redakto