Roadrunner Records është një kompani distributive Amerikane e inqizimeve e cila primare e ka heavy metal-in dhe death metal-in. Tani është nën-kompani e Warner Music Group.


GrupesRedakto

WeblinkRedakto

ReferimetRedakto

  1. ^ Blabbermouth.net: THE AMITY AFFLICTION Signs With ROADRUNNER RECORDS