S'është Lavazh është një film dokumentar i xhiruar në vitin 2012 në ambjentet e Akademisë së Filmit Marubi në Tiranë. Studentë, profesorë, aktivistë dhe dashamirës të kinemasë luftuan për të shpëtuar ekranin e madh në oborrin e shkollës që përdorej si kinema e hapur.

[1][2][3]

Regjisori dhe ekipiRedakto

 • Regjia: Gentian Koçi
 • Skenari: Gentian Koçi
 • Fotografia: Gentian Koçi
 • Montazhi: Gentian Koçi, Thomas Logoreci
 • Muzika: Mardit B. Lleshi
 • Zëri: Fabian Asllani
 • Producent: Gentian Koçi
 • Prodhuar nga: Artalb Film-Al

ReferimeRedakto

 1. ^ https://www.imdb.com/title/tt2569642/?ref_=fn_al_tt_1
 2. ^ Katalog festivali i 13-të i Filmit Shqiptar (2012) nga Qendra Kombëtare e Filmit
 3. ^ https://issuu.com/nationalfilmcenter/docs/katalog-festivali-2012-ok