Sërbica e Poshtme

fshat në Kosovë

Sërbicë e Poshtme është një vendbanim në komunën e Prizrenit, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrat Arbanas dhe Arbënesh.

Sërbicë e Poshtme
Arbanas
Arbënesh
Fshat

Lidhje të jashtme Redakto