Stampa:Infobox klub futbolli

Sociedad Deportiva Compostela, S.A.D. (në anglisht Sportive Society Compostela) është një klub futbollistik Spanjoll prej Santiago de Compostela, Galicia, pjesmarrëse në Segunda División B. Klubi është themeluar më 1962, dhe luan ndeshjet e shtëpisë në stadiumin San Lázaro, me një kapacitet prej 16,666 spektator.