Serb

faqe kthjelluese e Wikimedias
(Përcjellë nga Serbë)
Wiki WikiFjalori: Serb – shfletoni më shumë në fjalorin e lirë

Serb ose Serbë mund të referohet tek:

  • Diçka e, nga, ose në lidhje me vendin e Serbia
  • Serbët janë popull me origjinë nga Serbia dhe që jetojnë në vende të ndryshme të botës
  • Gjuha Serbe

Në përdorime tjera Redakto

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Serb.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.