Shërbimi ushtarak është shërbimi i një individi ose grupi në një ushtri ose milici, forca ajrore dhe detare të tjera, qoftë si punë e zgjedhur (vullnetar) ose si rezultat i një rekrutimi të pavullnetshëm.[1]

Shiko edhe Redakto

Referime Redakto

  1. ^ "Military service", Wikipedia (në anglisht), 2022-12-16, marrë më 2022-12-20