Shkallë (Mat)

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Dibrës


Fshati Shkallë ndodhet në Njësinë Administrative XibërBashkisë Klos, Qarku i Dibrës, Rrethi i Matit, Shqipëri.

Shkallë

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Trashëgimi Kulturore Redakto

Në fshatin Shkallë ndodhen edhe piktogramet e Xibrit.

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto