Shtërngata në mal është një film shqiptar i vitit 1979, me regji të Kujtim Meçaj dhe skenar Bernard Kokalari, Piro Stefa.


Interpretojnë Redakto

Margarit Arseni

Fane Bita

Niko Dhoksa

Bukuroshe Kokalari

Lumturi Shtino

Fotaq Xheka

Baftiar Çene