Shtreza

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Kukësit
Flag of Albania.svg Shtreza
Emri: Shtrezë
Qarku: Kukës
Rethi: Kukës
Komuna: Komuna Shishtavec
Kryeplak: -
Popullsia: -
Kodi telefonik: -
Lartësia mbidetare: -
Gjerësia gjeografike: -
Gjatësia gjeografike: -
Web-faqe: s'ka

Shtreza është një fshat në ShqipëriQarkun Kukës. Popullsia e këtij fshati flet dy gjuhë: shqip dhe gjuhen gorane që ngjan me maqedonishten.