Përshtatja e filtrit të abuzimit

Differences between versions

ArtikulliVersion from 29 prill 2020 05:13 by Klein MuçiVersion from 29 prill 2020 06:01 by Klein Muçi
Informacione themelore
Shënime:
Filtri bllokon pafundësisht llogaritë e përdoruesve të vendosur brenda thonjëzave.
Filtri u ndalon redaktimin për aq kohë sa është përcaktuar llogarive të përdoruesve të vendosur brenda thonjëzave.


Aktualisht lista është bosh, filtri nuk ka një mesazh sistemi të vetin dhe është i paaktivizuar.  Mund të aktivizohet në të ardhmen nëse lind një nevojë e tillë.
Aktualisht lista është bosh, filtri nuk ka një mesazh sistemi të vetin dhe është i paaktivizuar.  Mund të aktivizohet në të ardhmen nëse lind një nevojë e tillë.