Kontributet e përdoruesit për Aridonguri

Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

6 qershor 2015

  • 16:086 qershor 2015 16:08 ndrysh versione +9.196 R Stephen CurryFaqe e re: '''Wardell Stephen "Steph" Curry II''' (u lind me 14 mars 1988). Ai është lojtar i [https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_State_Warriors| Golden State Warriors] dhe luan si organiza...

5 qershor 2015

  • 11:145 qershor 2015 11:14 ndrysh versione +9.196 R Përdoruesi:AridonguriFaqe e re: '''Wardell Stephen "Steph" Curry II''' (u lind me 14 mars 1988). Ai është lojtar i [https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_State_Warriors| Golden State Warriors] dhe luan si organiza...