Euriditi

Joined 12 gusht 2009
ska përmbledhje të redaktimeve
</div>
{{Citat|«Hapi i parë në likuidimin e një populli është të fshini kujtesën e tij. Shkatërroni librat e tij, kulturën e tij, historinë e tij. Atëhere vini dikë të shkruajë libra të rinj, të krijojë një kulturë të re, të shpikë një histori të re. Para se të kalojë shumë kohë kombi do të harrojë se çfarë është dhe çfarë qe». | '''[[Milan Kundera|<span style="color:steelblue;">Milan Kundera</span>]]'''}}
{{Wide image|100-vjet.png|900px}}