Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Ein Pädagoge"

Si perfundim nuk shoh ndonje arsye per bllokim te perdoruesit Alboholic. Jemi nje komunitet i vogel dhe sa me teper te ndihmojme njeri tjetrin aq me e organizuar do te jete puna ne Wikipedia. Iu uroj gjithe te mirat! --'''[[Përdoruesi:Euriditi|<font style="text-shadow:#000 0.1em 0.1em 0.1em; background: #C44747; color:white;l">&nbsp;Euriditi&nbsp;</font>]]''' 10 prill 2015 00:17 (CEST)
:Edhe unë ngaqë jemi komunitet i vogël vendosa të ngrija këtë "kërcënim", që siç kuptohet nuk shkoi më tej meqë aq ishte qëllimi. PAra dy ditësh Alboholic po i sulej të gjithëve dhe personalsith më bëri të humbisja jo pak kohë në replika boshe. Megjithatë sikur u qetësua pak.--<span style="font-size:14px;"><span style="font-family:trebuchet ms,helvetica,sans-serif;"><span style="background-color:#ffff00;">[[Përdoruesi:Mr. Pseudo|Mr.Pseudo]] <sup>[[Përdoruesi diskutim:Mr. Pseudo|Ç'kemi!?]]</sup></span></span></span> 10 prill 2015 00:30 (CEST)
::Ju faleminderit të dyve për mirëkuptimin dhe mundimin që treguat. Unë në të ardhmen do mundohem që mos përsëriten këto gabimet dhe do kërkoj dialogun më tepër që mos ketë më kështu keqkuptimesh. Me gjithë të mirat.--[[Përdoruesi:Alboholic|Alboholic]] ([[Përdoruesi diskutim:Alboholic|diskutimet]]) 10 prill 2015 15:57 (CEST)
 
== Diskuto në faqet e diskutimit ==