Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Konflikt interesi"

Për sa u përket aspiratave, mendimeve, pasioneve dhe çështjeve emocionale private apo formimit emotiv... këto janë aspekte që nuk i nevojiten një enciklopedie (madje edhe kur iu atribuohen personazheve të famshme), përveç rasteve kur kanë ndikuar drejtëpërdrejtë në aktivitetin e personave që janë bërë të famshëm, dhe në këtë rast janë të verifikueshme objektivisht dhe domethënëse.
 
=== Rekomandime për zërat/artikujt promovues ===
 
Zërat promovues që nuk kanë asnjë domethënie dhe rëndësie enciklopedike zakonisht grisen menjëherë pas krijimit. Ndërsa zërat që kanë disa të dhëna që mund të kenë domethënie, propozohen për grisje në formë të thjeshtuar (duke vendosur stampën <nowiki>{{grise}}</nowiki>), që të mund të lihet koha të vlerësohen nga përdorues të tjerë të Wikit.
 
[[Kategoria:Wikipedia]]