Dallime mes rishikimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

U kthye versioni 1536685 i bërë nga 217.24.254.64 (diskutimet)
(Ndertimi i kompjutwrit)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(U kthye versioni 1536685 i bërë nga 217.24.254.64 (diskutimet))
( lexim/shkrim) me disketat kompjuterike.Kane menyre te ngjashme per te mbajtur informacion.Ivetmi ndryshim eshte se ne harddisqe pllakat e diskut jane te forta kurse ne floppy disku eshte i elastik dhe i lyer me material ferromagnetik dhe leximi behet me prekje ( kokat e leximit prekin mbi siperfaqen e dikut).
 
== Referencat =={{Reflist|2}}
{{Reflist|2}}
* Hyrje Ne Shkencat Kompjuterike[http://www.scribd.com/doc/17117659/Hyrje-Ne-Shkencat-Kompjuterike]