Dallime mes rishikimeve të "Organizata e Kombeve të Bashkuara"

[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
No edit summary
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
 
=== Asambleja e Përgjithshme ===
Të gjitha shtetet anëtare të OKB-sëanëtbvghhhhbnsë janë të përfaqësuara ne Asamblenë e Përgjithshme. Ky organ seancat i mban të rregullta nga shtatori deri në dhjetor dhe në të diskutohen problemet e ndryshme globale. Vendimet e rëndësishme te cilat merren ne Asamblenë e Përgjithshme duhet të vendosen nga 2/3 e shumicës kurse ato më pak të rëndësishme vendosen me sistemin 50%+1 dhe çdo anëtare ka të drejtënrylhiidrejtën e një vote. Të gjitha vendimet e këtij organi njihen si Rezoluta.
 
=== Këshilli i Sigurimit ===
Anonymous user