Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e bankave në Shqipëri"

(largim kat të panevojshme. kategoritë duhet të jenë sa më specifike)
==Burimi==
* Lista e mësipërme bazohet në ''[http://www.bankofalbania.org/web/Rregjistri_i_Bankave_tregetare_50_1.php Regjistrin e bankave tregtare]'' të Bankës së Shqipërisë.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
== Shiko dhe ==
Anonymous user