Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia diskutim:Wiki Loves Maps"

Ah po, edhe Italia --[[Përdoruesi:Tiberius.dot|Tiberius.dot]] ([[Përdoruesi diskutim:Tiberius.dot|diskutimet]]) 30 gusht 2016 20:30 (CEST)
Ne Gjermanisht dy duhet te gjehen (duke vizituar fizikisht(?))--[[Përdoruesi:Tiberius.dot|Tiberius.dot]] ([[Përdoruesi diskutim:Tiberius.dot|diskutimet]]) 30 gusht 2016 20:55 (CEST)
:: [[Përdoruesi:Tiberius.dot|Tiberius.dot]] propozoj që për javët në vazhdim të fokusohemi tek artikujt që kanë koordinata nga një Wikipedia në gjuhë tjetër dhe nuk nevojitet të shkojmë ti gjejmë fizikisht, pasi kjo do pak organizim paraprak, që nuk kemi arritur ta bëjmë në këtë moment. Idealisht deri në fund të shtatorit të arrijmë minimalisht 40 artikuj me gjeoinformacion të përmiresuar dhe 40 ne total për Wikipedia në gjuhët e tjera. --[[Përdoruesi:Leeturtle|Lee Turtle]] ([[Përdoruesi diskutim:Leeturtle|diskutimet]]) 12 shtator 2016 09:19 (CEST)