Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Wiki Weekend Tirana 2016"

vendosa nderlidhje ne meta dhe foto nga edicioni i kaluar. shtova kategori
(vendosa nderlidhje ne meta dhe foto nga edicioni i kaluar. shtova kategori)
==Wikipedia Weekend 2016==
===Vendi===
Tiranë (lokacioni i saktë do publikohet së shpejti).
===Axhenda===
Axhenda do publikohet në fundin e muajit tetor 2016.
====Thirje për ligjërues====
===Organizatorët dhe vullnetarët===
--[[Përdoruesi:Leeturtle|Lee Turtle]] ([[Përdoruesi diskutim:Leeturtle|diskutimet]]) 3 tetor 2016 19:25 (CEST)
--[[Përdoruesi:Tiberius.dot|Tiberius.dot]] ([[Përdoruesi diskutim:Tiberius.dot|diskutimet]]) 11 tetor 2016 19:47 (CEST)
 
==Në media==
Nuk ka publikime në media rreth aktivitetit për momentin.
 
==Ndëridhje==
https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikipedia_Weekend_in_Tirana_2016
 
==Wikipedia Weekend 2015==
Foto nga edicioni i 3të janë publikuar në Commons https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Wikipedia_Weekend_Tirana_2015