Ndryshimi mes inspektimeve të "Dita Botërore e Mjedisit"

v
 
Në të kaluarën tema të kësaj ngjarje kanë qenë kujdesi për tokën dhe ujin, mbrojtja e shtresës së ozonit, ndryshimet klimatike dhe zhvillimi i qëndrueshëm duke pasur gjithnjë në fokus ruajtjen e shëndetit human.
 
[[Kategoria:Ditët ndërkombëtare]]