Ndryshimi mes inspektimeve të "Kategoria e Tretë"

ska përmbledhje të redaktimeve
 
 
==Ekipet pjesëmarrëse sezoni 2017-18== <ref>[http://www.panorama.com.al/sport/nis-sot-kategoria-e-trete-ja-skuadrat-kalendari-dhe-rregullorja/]</ref>
 
 
Ekipet që do marrin pjesë në ssezonin 2017-18: <ref>[http://www.panorama.com.al/sport/nis-sot-kategoria-e-trete-ja-skuadrat-kalendari-dhe-rregullorja/]</ref>
{| class="wikitable sortable"
|-