Ndryshimi mes inspektimeve të "Pikëpresja"

307 bytes added ,  3 vjet më parë
Faqe e re: Shenjë pikësimi, që përbëhet nga një pikë me një presje përposh (;), që tregon një pushim më të gjatë se presja dhe përdoret kryesisht në një periudhë për të veçua...
(Faqe e re: Shenjë pikësimi, që përbëhet nga një pikë me një presje përposh (;), që tregon një pushim më të gjatë se presja dhe përdoret kryesisht në një periudhë për të veçua...)
(Pa ndryshime)
Anonymous user