Dallime mes rishikimeve të "Surja el-Bekare"

[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.106.209.114) dhe riktheu rishikimin 1792865 nga Cekli829)
=== Elif Lam Mim (<font size="6">الم</font>) ===
{{PAGENAME}} (2), [[Suretu Ali Imran]] (3), [[Suretu El Ankebutë]] (29), [[Suretu Er Rrum]] (30), [[Suretu Llukman]] (31), [[Suretu Es Sexhde]] (32) janë sure Kur'anore që fillojnë ajetin e parë vetëm me tri shkronja <font size="6">الم</font>, (Elif Lam Mim) kuptimi i sakt i të cilave nuk dihet por që komentuesit e shumtë të [[Kur'ani]]t japin medime të ndryshme ose të ngjashme.
 
 
== Komente ==
Anonymous user