Margott

Joined 8 dhjetor 2013
ska përmbledhje të redaktimeve
*([[:en:User:Margott|My page on English Wikipedia]])
* Kam krijuar dhe menaxhoj një roBOT që quhet [[Përdoruesi:Marbott|Marbott]].
_____________________________________________________________________________
 
== Pjesëmarrje në aktivitete ==
* [https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesja:Margott/Cee_varshave CEE meeting Varshave]
<br>
<br>
 
<br />
 
== Pjesëmarrje në aktivitete ==
* [https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesja:Margott/Cee_varshave CEE meeting Varshave]
==Punime==
[[Përdoruesja:Margott/Monumentet/Lista e monumenteve AL|Lista e Monumenteve ne Shqiperi]] (duke punuar)