Dallime mes rishikimeve të "Përdoruesi diskutim:Liridon"

(→‎Cashbook Finance: seksion i ri)
(→‎Cashbook Finance: seksion i ri)
 
Po ju kontaktoj ne lidhje me faqen Cashbook Finance. Ju lutem mund te kontrolloni faqet e tjera ne kategorine 'Kompani ne Shqiperi' (jane rreth 50, shumica pa referime e nje pjese e mire me mungese informacioni) e te me shpjegoni pse jeni pro grisjes se faqes ne fjale? Pas nje studimi te kushteve e seciles nga keto faqe nje nga nje, me rezulton se faqja ne fjale eshte me e plote me informacionin qe percjell si dhe shume me mire e referuar ne krahasim me faqet e tjera te ngjashme te se njejtes kategori, keshtu qe nuk arrij te kuptoj si ka mundesi qe keto faqe te tjera jane live dhe nuk kane asnje kandidature per grisje nga kontrolluesit apo administratoret, por faqja ne fjale po. Ndryshimet e paraqitura nga administratori Olsi jane ndryshuar tashme ne versionin e ri te faqes ne fjale, dhe ajo eshte riformatuar ne menyre qe ti plotesoje keto kushte. Nese prape mendoni se faqja ne fjale nuk i ploteson kushtet (gje qe kundershtoj sepse mjafton ti hedhesh nje sy 50 faqeve te tjera te se njejtes kategori ne Shqiperi), atehere mund ta grisni menjehere. Faleminderit.
 
== Cashbook Finance ==
 
Ju lutemi shikoni me poshte nje shtojce per paraqitjen e argumentave pse kjo faqe nuk duhet grisur. Kjo pergjigje i eshte derguar edhe administratorit Olsi i cili ripretendon se kjo faqe duhet kandiduar per grisje bazuar ne argumentat e meposhtem, qe per mendimin tim nuk qendrojne.
 
- "Eshte shkruar vetem nga nje perdorues qe une mendoj qe eshte i lidhur me institucionin financiar ne fjale dhe duket si nje reklame me shume sesa artikull enciklopedik." - Cdo faqe krijohet nga dikush, dhe une si individ dhe perdorues i ri i Wikipedia mendoj se kjo kompani ploteson kushtet per te qene pjese e Wikipedia ne nje artikull te vecante. Nese kjo faqe ju duket me shume si reklame sesa artikull aenciklopedik, ju lutem si administrator qe jeni kontrolloni 50 faqet e kompanive te tjera shqiptare. Kjo faqe eshte ne te njejtin format me to e nuk paraqet asgje ne lidhje me argumentin e reklames ne krahasim me formatin e artikujve te se njejtes kategori.
 
- "Artikulli eshte i mbushur me lidhje te jashtme, qe tregon nje perpjekje per ta cuar lexuesin drejt faqes se ketij institucioni financiar." - Lidhjet e jashte tashme jane hequr te gjitha. Duke qene se jam nje perdorues i ri ne Wikipedia, ky gabim eshte korigjuar nga ana ime tashme.
 
- "Burimet nuk jane te besueshme (linkedin, glassdoor dhe faqe te tjera qe thjesht bejne listime kompanish)" - 10 nga 20 referimet fillestare ne fjale jane hequr tashme. Pjesa e mbetur e referimeve ne rast se i kontrolloni jane mese te besueshme. 3 artikuj gazetash prestigjoze (1 britanike dhe 3 shqiptare), 1 portal shqiptar, direktoria shteterore e qendres kombtare te biznesit britanik, etj.). Pervec ketij argumenti, krahasimisht ne cdo faqe kompanie tjeter shqiptare nuk shoh asnje referim. Si ka mundesi qe pa asnje referim keto faqe nuk jane te kandiduara per grisje, por faqja ne fjale po? Kjo nuk me duket aspak e drejte.
 
Faleminderit!
164

edits