Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

299 bytes added ,  3 muaj më parë
 
== Festivalet dhe paraqitjet nderkombetare ==
Fitues i disa cmimeve individuale dhe kolektive ne disa prej festivaleve te njohura ne vend dhe rajon. Pjesemarres ne shume festivale nderkombetare si dhe paraqitje te shumta ne skena nderkometare si: Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Serbi, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovine, Slloveni, Hungari, Rumani, Poloni, Sllovaki, Çeki, Greqi, Itali, Gjermani, Zvicerr, France, Belgjike, Angli, Norvegji, Suedi, Egjipt, Kolumbi dhe Amerike.
 
Shqiperi, Maqedoni, Mali i Zi, Serbi, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovine, Slloveni, Hungari, Rumani, Poloni, Sllovaki, Çeki, Greqi, Itali, Gjermani, Zvicerr, France, Belgjike, Norvegji, Suedi, Angli, Egjipt, Kolumbi dhe Amerike.
I shperblyer nga Ministria e Kultures si “Aktori me i mire i vitit 2019”, me rolin e Charlote von Mahlsdorf ne shfaqjen “Une jam vet grua”, nga Doug Wright, me regji te Kushtrim Koliqit.
 
== Film dhe TV ==
Anonymous user