Ndryshimi mes inspektimeve të "Adrian Morina"

116 bytes added ,  4 muaj më parë
<u>Pervoja si menagjer dhe producent_______________________________________________________</u>
 
*2019·        2019-2020 U.D. drojtordrejtor artistik ine TeatritTeatrin Kombetar te Kosoves
* 2002-2005 Festivali Nderkombetare i Studenteve SKENA UP / Themelues dhe drejtor gjeneral
* 2005-2006 Teatri ODA / Menaxher i produksionit
* 2006-2009 Teatri Profesionist Prizren / iniciator per themelim dhe menaxher i teatrit
* 2010- 2018 Produksini ORION / drejtor kreativ
*2019 - U.D. drojtor artistik i Teatrit Kombetar te Kosoves
 
·        2011 - AM Production - CEO
 
*·        2010- 20182016 Produksini ORION / drejtor kreativ
 
*·        2006-2009 Teatri Profesionist Prizren / iniciator per themelim dhe menaxherU.D. i teatritdrejtorit artistik
 
*·        2005-2006 Teatri ODA / Menaxher i produksionit
 
*·        2002-2005 Festivali Nderkombetare i Studenteve SKENA UP / Themelues dhe drejtor gjeneral
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Aktorë shqiptarë]]
Anonymous user