Dallime mes rishikimeve të "Llojet e rrezikuara"

v
Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
[pending revision][pending revision]
(Rregollova gabimet gramatikore)
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim nga aplikacioni për celular Ndryshim nga aplikacioni iOS
v (Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
==Galeria==
<gallery mode="packed">
Tiger berlin-5.JPG|[[Tigri Siberian]], një specie e Rrezikuar (deri tani tre nënlloje të tigrit janë zhdukur)<ref>{{cite web |url=http://www.sundarbantigerproject.info/viewpage.php?page_id=2 |title=The Tiger |publisher=Sundarbans Tiger Project |accessdate=2 June 2012 |archiveurl=https://archive.is/20120917192637/http://www.sundarbantigerproject.info/viewpage.php?page_id=2 |archivedate=17 September 2012 |df= }}</ref>
Siamese Crocodiles.JPG|[[Krokodili Siames]], një specie e rrezikuar
Lepidochelys kempii.jpg|[[Breshka e detit Kemp]], një specie e rrezikuar