Dallime mes rishikimeve të "Piramida e Tiranës, e hijshme, e braktisur, e rrezikuar"

shtova stampa
(Faqe e re: '''Piramida e Tiranës, e hijshme, e braktisur, e rrezikuar''' libër nga Ardian Klosi (zgjodhi dhe përg.), Artan Lame (zgjodhi dhe përg.). Botuar në Tiranë nga "Dudaj", në vitin...)
 
(shtova stampa)
 
{{cung}}
{{pa referenca}}
 
'''Piramida e Tiranës, e hijshme, e braktisur, e rrezikuar''' libër nga Ardian Klosi (zgjodhi dhe përg.), Artan Lame (zgjodhi dhe përg.). Botuar në Tiranë nga "Dudaj", në vitin 2011. Faqe 198.