Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjylekara (Medvegjë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: '''Gjylekar'''(Medvegjë).-është vendbanim në komunën e Medvegjës. Vendbanimi Gjylekar sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2002 ka pasur 117 banor.Në këtë vendbanim j...)
 
'''Gjylekar'''(Medvegjë).-është vendbanim në komunën e Medvegjës.
Vendbanimi Gjylekar sipas regjistrimit të popullsisë së vitit [[2002]] ka pasur 117 banor.Në këtë vendbanim jetojnë 89 banor të moshës madhore , dhe mosha mesatare e popullsisë është 43.0 vite. Në këtë vendbanim janë 42 ekonomi shtëpiake mesatarisht me nga 2.79 banor. Popullsia e Gjylekarit është mjaft heterogjene, kurse në tre regjistrimet e fundit vërehet rënje e numrit të popullsisë.
=== Statistikat ===
{| {{Sortable|40}}
|-
! Viti !! Banorë !! Grafiku
|-
| [[1948]] ||494
|rowspan="7"|[[Figura:2ad3216576ccc91be371e52c4697c08b gjy.png]]
|-
| [[1953]] ||552
|-
| [[1961]] || 470
|-
| [[1971]] || 341
|-
| [[1981]] ||216
|-
| [[1991]] ||149
|-
| [[2003]] || 125
|}