Zeke

Joined 3 gusht 2006
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
 
|-
| {{User KS}}
|-
| {{Commons}}
|-
|}
 
Tung unë jam Zeke. Unë më së shumti kaloj kohë tek [http://sq.wiktionary.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Zeke Wikifjalori - Zeke], por nganjëhernganjëherë vizitoj edhe Wikipedian dhe bëjë ndonjë editim të vogël. Përshëndetje për të gjithë.
 
 
:[[Figura:Wikipedia-logo.png|20px]] [http://sq.wiktionary.org/wiki/Faqja_Kryesore Wikifjalori shqip] | [[Figura:Redhat-office.png|20px]] [http://sq.wikibooks.org/wiki/Faqja_Kryesore Wiki Libra] | [[Figura:Wikiquote-logo.svg|20px]] [http://sq.wikiquote.org/wiki/Faqja_Kryesore Wiki Citate]
 
{{Commons}}
{{tung}}
247

edits