Wikipedia:Babel
sqGjuha amtare e kësaj përdorueseje është shqipja.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
AmE This user can speak American English.
Flag of Kosovo.svg Kjo përdoruese vjen nga Kosova.

Tung unë jam Zeke. Unë më së shumti kaloj kohë tek Wikifjalori - Zeke, por nganjëherë vizitoj edhe Wikipedian dhe bëjë ndonjë editim të vogël. Përshëndetje për të gjithë.


Gartoon-Evolution.png Posta Elektronike - Më leni porosi këtu| Gartoon-Gedit-icon.png Ndryshimet e fundit tek Wikipedia Shqip | Gartoon-fs-ftp.png Artikulli i rasitit | Gnome-gimp.png Antarët e ri | Gnome-fs-trash-full.png Postimet e fshira | Gartoon-Galeon.png Postimet e lëvizura

Wikipedia-logo.png Wikifjalori shqip | Redhat-office.png Wiki Libra | Wikiquote-logo.svg Wiki Citate
Përshëndetje, Zeke!
Anëtarët e Wikipedia-s shqip të urojnë mirëseardhjen.

Zeke, kjo është faqja juaj personale (aktualisht gjendesh në faqen personale të diskutimeve). Mirë do të ishte që faqja personale të plotësohej me disa informacione për veten dhe për qëllimin tënd në Wikipedia-n shqip, nëse ke një të tillë. Kujdes! Faqet e përmendura më sipër nuk janë faqe për të vendosur tekst enciklopedik apo një mënyrë për të shkruar artikuj. Materiali i vendosur te to nuk do të shfaqet në motorët e kërkimit të internetit.

Për tu përfshirë më lehtë në komunitet dhe për të rritur frytin e punës tënde, të këshillojmë të shkosh te Portali i Komunitetit.

Mos harro që anëtarët e Wikipedia-s shqip janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë kështu që, mos ngurro të shtrosh pyetje.

Puna e mbarë!

If you don't understand Albanian, please ask for assistance here.