Ndryshimi mes inspektimeve të "UFO"

30 bytes added ,  12 vjet më parë
v
 
== Rrëmbime ==
Sipas njenjë versioni te ndryshuar te klasifikimit te berebërë nga astronomi Josef Allen Hynek, rastet e rrembimeverrëmbimeve perkufizohenpërkufizohen dhe si takime ne afersi te tipit te IV. Ky klasifikim është berebërë pasi ka pasur shumeshumë raste kur njerezitnjerëzit kanekanë deklaruar se janë rrembyerrrëmbyer nga krijesa te çuditshme për qellimeqëllime studimi apo analizash. KetoKëto deshmi janë konsideruar si te rreme pasiqë asnjehereasnjëherë nuk janë shoqeruarshoqëruar me prova konkrete, megjithesemegjithëse disa nga te rrembyeritrrëmbyerit janë paraqitur me vraga te cilat nuk i kishin pasur kurrekurrë me pareparë.
 
== Shiko edhe ==
247

edits