Ndryshimi mes inspektimeve të "Ferdinand Xhaferri"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (Faqe e re: Ferdinand Xhaferaj aktualisht Ministri i Turitmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Shqipërisë. Të dhëna personale Emri: Ferdinand Xhaferaj Vendlindja: Durres, S...)
 
{{pp}}{{joref}}
Ferdinand Xhaferaj aktualisht Ministri i Turitmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve të Republikës së Shqipërisë.