Ndryshimi mes inspektimeve të "40 personalitetet që nuk prehen në Shqipëri"

40 personalitetet që nuk prehen në Shqipëri u zhvendos tek Lista e personaliteteve që nuk prehen në Shqipëri. Arsyja: ky artikull është një listë dhe nuk ka arsye pse titulli të kufizojë numrin e anëtarëve
(40 personalitetet që nuk prehen në Shqipëri u zhvendos tek Lista e personaliteteve që nuk prehen në Shqipëri. Arsyja: ky artikull është një listë dhe nuk ka arsye pse titulli të kufizojë numrin e anëtarëve)
 
(Pa ndryshime)