Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Kuvendi/Arkivi 6"

Fjalori në të shquarën, pse?
(Fjalori në të shquarën, pse?)
 
Se kush ka filluar nje artikull me kete emer. Artikulli nuk permbajtje, por vetem ca prova layouti. Grise!!!!
 
== Fjalori në të shquarën, pse? ==
 
Të nderuar administratorë,
* Kohëve të fundit po kaloj shume kohë tek faqja Wikipedia në shqip edhe më ka pëlqyer shumë. Jam koncentruar me kontributin tim tek fjalori, por aty, unë përballem me probleme çdo ditë. Prandaj, kam disa pyetje:
#Dëshiroje të dijë pse fjalori po ndertohet në të shquarën?
#Bazuar në çka është vendosur për këtë?
#A janë duke u ndertuar wikifjalorët në gjuhët e tjera në të shquarën apo vetem fjalori në shqip?
#A mund të ndërrohet projekti?
*Mendimi im është që fjalori të bëhet sikur të gjithë fjalorët duke filluar me fjalën bazë dhe jo në të shquarën. Mendoj se këtë duhet ta bëjmë sa më herët sepse tani për tani është vetem fillim e ndoshta së shpejti do te bëhet vonë dhe do të duhet shume pune per ta ndërruar.
 
*Ju lutem, nëse keni mundësi ta shqyrtoni propozimin tim
*Faleminderit [[Përdoruesi:Zeke|Zeke]]
247

edits