Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Men14 (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 30 tetor 2014 14:47 Men14 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 1 tetor 2014 17:01 Men14 diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user