Spiro Duni është një aktor dhe regjisor shqiptar.

Filmografia

Redakto
  1. Treni niset më shtatë pa pesë - (1988) .... Adi
  2. Gurët e shtëpisë sime - (1985)......Gëzimi
  3. Apasionata - (1983)
  4. Në çdo stinë - (1980

Regjisor

Redakto
  1. Kronikë e atyre netëve - (1986) (TV)
  2. Dy krisma në Paris - (2002) Prishtinë
  3. Spiro Duni ka qënë bashkëpunëtor i sigurimit ( 2010 ) Tirana