Apasionata


APASIONATA
Arkivi i filmit
Origjinali Apasionata
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1983
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 86 min.
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën ≥12
Ekipi realizues
Regjia Kristaq Mitro &
Ibrahim Muçaj
Kameramani Saim Kokona
Drejtori artistik Arben Basha
Prodhuesi i filmit: Qiriako Bullano
Aktorë kryesorë
Kastriot Çaushi
Matilda Makoçi
Agim Qirjaqi
Kadri Roshi
Aktorët tjerë
Spiro Duni
Margarita Xhepa


Apasionata është film artistik i metrazhit të gjatë i prodhuar nga Kinostudioja “Shqipëria e Re” në vitin 1983.

Në rolet kryesore: Kastriot Çaushi, Matilda Makoçi, Agim Qirjaqi, Kadri Roshi Margarita Xhepa, Thimi Filipi dhe Spiro Duni.

Përmbajtja e filmit Redakto

Motivi kryesor i sonatës së famshme “Apasionata” të Ludvig Van Bethovenit nga një punë diplome bëhet lajtmotiv në dashurinë e Mirës, studente e pianos, dhe Arturit, student i pikturës, i cili nuk është vërtet i dhënë pas pikturës, por e bën shkollën për t’i bërë qejfin të atit, një njeri me rëndësi në një ministri. Më pas konfliktet zgjidhen dhe Arturi gjen vendin e vet në jetë.

Lidhje të jashtme Redakto


Aktorët Redakto